Mathilde Vos

Uw behandelaar

Flexibele openingstijden

Goede bereikbaarheid

Volledig Gecertificeerd

Persoonlijke Aanpak

Al 20 jaar positieve ervaringen

Mijn naam is Mathilde Vos. Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als therapeut. Ik heb de opleiding hypnotherapie gedaan bij de Seth, Acupunctuur bij Qing Bai, NLP bij Vidarte, EMDR en de specialisatie PDS therapeut bij de BivT, Mindfulness Trainer en Mindfulness en Eten bij See True. Daarnaast heb ik nog diverse NLP trainingen gevolgd bij Wassili Zafiris en Voice Dialoque bij Trance Art Academie. 

 

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en de psyche. Beiden zijn dan ook voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom ben ik de opleidingen hypnotherapie, NLP, mindfulness en acupunctuur gaan volgen.

Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van, Prikkelbare Darm (PDS), PDS bij de ziekte van Crohn,  fibromyalgie, depressie, seksueel misbruik, virtuele maagband en allerlei soorten pijn.
Ik kan nu putten uit een grote gereedschapskist en omdat iedereen uniek is kan ik voor iedereen een behandeling op maat maken. 

Mijn begeleiding is effectief, doortastend, liefdevol en soms wat confronterend. Dit leidt tot veel inzichten in je manier van handelen en vermindering van pijn. Hierdoor merk je al snel resultaten en kom je snel beter in je vel te zitten.

× Direct contact?